Us presentem la carta gastronòmica del terra, per a que aneu fent boca...
| Amanides |
De l'Horta
De formatge
De guacamole i formatge de cabra
| Tapes |
Braves
Formatge de camembert rebossat i amb melmelada
Mandonguilles de verdura
Mandonguilles de carn
Paté de cigrons
Pebreres farcides amb abadejo
Sepionet de la punxa
Taula de formatges
Taula de patés vegetals
Xampinyons
Xoricets a la sidra
| Entrepans |
Alacantí: lletuga, pitam, formatge blau i tomaca del terra
Almussafes: sobrassada amb ceba fregida i formatge
Andorrà: truita de formatge amb tomaca del terra
Benimaclet: llom amb formatge i tomaca del terra
Berguedà: Vedella amb ceba fregida, pernil salat i tomaca del terra
Campanar: albergínia i ceba fregida, formatge de camembert i tomaca del terra
Fuster: truita de creïlles i tomaca del terra
Horta: lletuga, tomaca, espàrrecs, formatge, maionesa i tomaca del terra
Maestrat: barrejat d’ous amb xistorra
Mariola: truita de formatge, llonganissa i tomaca del terra
Osona: fuet amb formatges i tomaca del terra
Ponent: pernil salat amb formatge i tomaca del terra
Rosselló: lletuga amb formatge camembert, espècies i tomaca del terra
Safor: pitam, lletuga, pernil salat, formatge i tomaca del terra
Sènia: Sepionet de la punxa amb ceba
Socarrat: llom, llonganisses, pebrera i ceba fregida i tomaca del terra
Xevito: lletuga, llom, pernil dolç, formatge, maionesa i tomaca del terra
| Plats combinats |
Basset: Vedella a la planxa amb salsa de formatge blau, creïlles fregides, ou fregit, amanida i pisto de verdures
Cabanyal: Sèpia a la planxa amb salsa d’all i julivert, creïlles fregides, ou fregit, amanida i pisto de verdures
Gironès: Emperador a la planxa amb salsa d’all i julivert, creïlles fregides, ou fregit, amanida i pisto de verdures
Ovidi: pinxos de carn, creïlles fregides, ou fregit, amanida i pisto
| Postres |*
Pastís de Tiramisú
Pastís de xocolata
Flam de cafè
...
*Preguntar la disponibilitat